Servicii Auto

Cauti un service auto Bucuresti de incredere? Realizam cu ce se confrunta soferii cand merg la un service auto si ne propunem sa fim ALTFEL!

inovative garage

Diagnoza Auto

Serviciile noastre de diagnoza computerizata ne diferentiaza de ceilalti.Consideram ca prima si cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii la un autoturism este identificarea corecta a cauzei defectiunii.
Pentru multe tipuri de defectiuni, aceasta identificare se poate face numai prin intermediul unei diagnoze realizata si interpretata corect.Adevarul este ca multe service-uri sunt ori prea aglomerate ori dezinteresate sa dedice fiecarui client timpul necesar identificarii unei probleme care poate e mai delicata sau este ascunsa si nu se identifica usor.

Diagnoza computerizata reprezinta cea mai eficienta metoda pentru a afla exact ce problema are masina ta. Acest lucru este deosebit de important pentru a evita erorile de diagnoza ce pot conduce la o reparatie esuata a autovehiculului. Inovative Garage iti ofera servicii diagnoza auto eficiente si sigure, pentru a identifica exact cauza defectiunii masinii tale. Dupa testare, masina ta va fi pe maini bune pentru o reparatie de precizie, intr-un timp optim.
Daca ai o problema la masina, cea mai sigura metoda de identificare este cu ajutorul unor aparate speciale de diagnoza, operate de mecanici si ingineri cu experienta. O diagnoza auto corecta poate detecta problema principala, dar si anumite defecte inobservabile, ce pot conduce la defectiuni mai mari. Noi consideram ca diagnoza este cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii auto, deoarece o identificare corecta duce la un rezultat sigur si eficient. Masina ta va fi in cel mai scurt timp din nou pe drum.
Putem identifica repede si corect o gama variata si extinsa de probleme, prin efectuarea urmatoarelor testari:

 • Masurare acumulator auto
 • Diagnostic motor si cutie de viteze
 • Masurare voltaj alternator
 • Testare lichid de frana
 • Testare presiune pneuri
 • Testare forta de franare
 • Analiza gazelor, a uleiului sau a carburantului

Acestea sunt doar cateva testari ce se realizeaza de obicei la cele mai multe automobile. Aparatul diagnosticheaza codurile problema, cauzate de o eventuala defectiune, dar in acelasi timp permite detectarea unor eventuale erori din fabrica. De aceea este esential sa realizati o diagnoza computerizata eficienta, completata de expertiza unui mecanic cu experienta. Pentru profesionistii nostri nicio masina nu are secrete, asa ca vin-o la noi si realizeaza o diagnoza auto pret accesibil.

inovative garage

Mecanica Auto

Cauti un service de mecanica auto Bucuresti? In cadrul atelierului nostru se efectueaza lucrari de mecanica auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei pana la reconditionat motoare. Avem o vasta experienta in efectuarea diverselor lucrari mecanice si suntem la curent cu ultimele tehnologii.
Pentru a ne putea desfasura activitatea la un grad cat mai inalt de profesionalism, atat inainte de lucrarile complexe cat si pe durata desfasurarii acestora, folosim documentatia tehnica specifica fiecarei operatiuni si investim continuu in achizitia diferitelor dotari materiale necesare.
Servicii profesionale mecanica auto la preturi avantajoase! Lucram cu grija, deosebita atentie la detalii si pe indelete. Astfel, ne asiguram ca lucrarea de mecanica auto este intotdeauna de calitate.
Ne ocupam de Mercedes-Benz, pentru ca in decursul a peste zece ani, ne-am perfectionat si am capatat experienta pe orice tip de model si motor auto. Odata cu avansul rapid al tehnologiei, si mecanicii nostri s-au adaptat, astfel incat au o baza de cunostinte mult mai vasta decat in trecut. Sunt pregatiti sa detecteze mult mai repede si eficient, cu ajutorul tehnologiei din service problemele unui autovehicul. Astfel, timpul de asteptare se va reduce substantial, iar defectiunea va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Realizam service mecanica auto de orice complexitate. Cateva exemple sunt:

 • Schimbare kit distributie
 • Schimbare kit ambreiaj
 • Schimbare suspensie
 • Schimbare sistem de frana
 • Revizie auto
 • Inlocuit amortizoare
 • Reconditionare casete de directie

Poti afla mai multe detalii daca ne contactezi si ne faci o vizita la service. Toate problemele mecanice sunt mai intai detectate si apoi gasite solutii pentru ca masina ta sa fie inapoi pe drum in cel mai scurt timp.
Cautarea unui service bun in Bucuresti poate fi problematica. Multe service-uri sunt mult prea ocupate si personalul nu isi da intotdeauna interesul pentru a raspunde clientului. Uneori trebuie sa cauti mai multe service-uri sau mecanici pentru a remedia o problema aparuta la masina. Daca doresti sa scapi de aceste inconveniente si sa gasesti o echipa de mecanici competenti si disponibili, solutia este Inovative Garage. Suntem un service de mecanica auto competent care face fata oricarei provocari.

inovative garage

Revizie Auto

Revizia auto reprezinta ansamblul complet de verificari si operatiuni ce sunt efectuate periodic asupra unui automobil, in vederea functionarii in parametrii optimi ai acestuia. Verificarea este vitala deoarece prin intermediul ei, este asigurata functionarea corecta si siguranta in trafic a autoturismului. Revizia se realizeaza numai de catre un service autorizat, cu personal pregatit si cu experienta. La Inovative Garage masina ta va fi pe maini bune, automobilul va merge in parametrii optimi, iar tu vei fi in siguranta.
Este foarte important ca o revizie sa fie efectuata atent si corect. Fiecare subansamblu al autovehiculului va fi verificat pentru o functionare corecta, fara abateri. Service-ul nostru iti ofera o serie de testari si operatiuni eficiente, la un pret revizie auto corect, pentru ca tu sa conduci in siguranta masina oriunde doresti. Iti vom prezenta cand trebuie facuta revizia si care sunt serviciile de care poti beneficia la service-ul nostru.
Alege momentul oportun pentru service-ul de revizie auto, astfel incat masina ta sa mearga perfect!
Cand trebuie facuta revizia auto? In general inspectarea autoturismului trebuie realizata in functie de gradul de uzura al autovehiculului. De obicei intre cinci mii si zece mii de kilometri, sau la maxim un an de la ultima verificare. Fiecare producator recomanda pentru propria marca o verificare ce trebuie realizata dupa un anumit numar mai mic sau mai mare de kilometri. Cu toate acestea, avand in vedere starea drumurilor din Romania, poluarea si gradul de uzura al masinii, revizia trebuie sa fie facuta in maxim zece mii de kilometri.
La Inovative Garage vei avea parte de o revizie auto completa, realizata de mecanici iscusiti
Service-ul nostru dispune de mecanici si ingineri auto dedicati si cu experienta. Cu ajutorul aparatelor de diagnoza auto poate fi identificata orice problema ar putea avea autovehiculul tau. In general se realizeaza schimbul uleiului si al filtrelor si se inspecteaza diferitele componente pentru a vedea daca functioneaza in parametrii optimi. Echipa noastra iti ofera servicii de mecanica auto de mare complexitate cum ar fi:

 • Schimb distributie
 • Schimb ambreiaj
 • Schimb ulei
 • Schimbare elemente ale sistemului de franare
 • Verificare lumini si sistem electric
 • Schimbare filtru ulei si filtru aer
 • Verificare sistem de directie