Aveți nevoie de ajutor cu mașina

Oricand masina ta va fi pe maini bune la Inovative Garage.

De-a lungul anilor, Inovative Garage nu a evoluat doar din perspectiva experientei castigate, ci si din punctul de vedere al extinderii serviciilor. In momentul de fata suntem suficienti de polivalenti astfel incat sa oferim servicii complete de reparatii si diagnostic, indiferent de autoturismul pe care il avem in fata. Pregatirea temeinica si experienta dobandita ne-au ajutat sa devenim un partener pe care clientii nostrii stiu ca se pot baza.

Viziunea Noastra

Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de motoare si onesti in relatia cu clientul. Service-ul nostru a aparut din pasiunea pentru masini si din dorinta de a face o diferenta in peisajul service-urilor din Bucuresti. Am creat un loc unde clientii sunt tratati cu respect si unde pot avea incredere ca le este intotdeauna spus adevarul.

Calitate

La sfarsitul anului 2019, cu un nou management, am parcurs un amplu proces de retehnologizare si de redefinire a procedurilor de control al calitatii lucrarilor efectuate de noi, in asa fel incat sa ne desfasuram activitatea la cele mai inalte standarde din domeniul auto.

Echipa Inovative Garage

Echipa noastra este formata din ingineri si mecanici auto cu o vasta experienta acumulata atat in Romania cat si in service-uri auto din Europa de Vest. Am adunat toate aceste cunostinte si competente pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde de calitate precum si solutii la toate problemele pe care le-ar putea avea un autoturism.